• Home
 • Af en toe gestelde vragen

Af en toe gestelde vragen

 • Is de prijs per opleiding het waard?

  Da's een bijzonder sterke vraag. Alles hangt natuurlijk af van jouw verwachting. Het grote verschil met andere online opleidingen zit 'm in de manier waarop het wordt gepresenteerd. Wij zijn voorstander van het chronologisch opbouwen van lesinhoud. Je start bij hoofdstuk 1 en bouwt verder aan je kunnen. Het is dus als een boek met didactisch materiaal inclusief video en opdrachten. Wanneer je ons bovenstaande vraag stelt, dan zeggen we volmondig: ja!

 • Hoe kan ik betalen?

  Met Bancontact of kredietkaart, net zoals je een aankoop doet bij je favo-webshop. Toch liever via overschrijving (enkele dagen wachten alvorens je kan starten met een opleiding)? Stuur ons een mailtje op info@segno.be.

 • Is deze website veilig?

  Ja. Zie je het slotje bovenaan in de adresbalk? - Da's één van de zaken die we hoog op ons prio-lijstje zetten. En we doen er alles aan om segno.be veilig te houden. We werken bovendien met Stripe voor elke betaling. Dat is de meest betrouwbare partner in online betalingen.

 • Hoe gebruik ik Segno.be?

  Van zodra je een opleiding hebt toegevoegd aan je account, kan je starten. Elk slotje komt vrij en je kan dus klikken op 'hoofdstuk 1'. Je komt in een omgeving terecht die enkel toegankelijk is voor Segno-leden. We raden je aan om de opleiding chronologisch te starten.

 • Ik heb een vraag over één van de opleidingen. Waar kan ik terecht?

  Alle feedback is welkom. Stuur een mailtje naar info@segno.be en wij contacteren de docent die de opleiding in elkaar heeft geboxt. Je vraag wordt snel behandeld.

De komende 4 weken 49 euro* i.p.v. 69 euro!

* voor ADOBE en Fotografie.

Ok, let's go!
http://De%20komende%204%20weken%2049%20euro*%20i.p.v.%2069%20euro!
http://Maak%20nu%20een%20account%20aan.

Maak nu een account aan.

Registreren, inloggen en starten. Succes!

Registreren